INCANTO TOSCANO

Te boeken vanaf: 434 euro per week

beschrijving
foto's
faciliteiten
prijs
kaart

SPECIALE AANBIEDING:
Het gehele jaar Ç 25,00 korting + geen reserveringskosten!

Beschrijving algemeen:
De provinciehoofdstad Pistoia wordt door niet door zoveel toeristen bezocht. Men raast door naar de grotere Toscaanse steden waar de vakantie-verblijven staan te wachten, en waar men voor een bepaalde tijd moet hebben ingecheckt. Begrijpelijk. Maar wel jammer voor Pistoia! De boomkwekerijen in deze streek zijn de grootste ter wereld in hun soort. Als u thuis de ruimte heeft om diverse bomen en struiken vorstvrij te laten overwinteren, bent u hier met de aanschaf van diverse ôwannahavesö veel voordeliger uit dan in eigen land. En denkt u daarbij eens aan de bijzondere, "levende" cadeaus waar u geliefden thuis mee kunt verrassen!

De stad zelf is gegroeid uit een oude, Romeinse legervesting waar verzameld werd voordat de legers gesplitst werden. Er liep van hieruit een legerroute naar Lucca en een andere naar Bologna. De stad telt een aantal interessante bezienswaardigheden zoals de Cattedrale San Zeno met een toren uit de 12e eeuw, en in de Chiesa del Tau is de schepping van de wereld en de geschiedenis van deze onbekende orde (de ridders van Tau) weergegeven. Deze orde, naar de letter T van het Griekse alfabet, die de ridders op hun mantels droegen, werd in de vroege Middeleeuwen als eerste Christelijke ondersteuning van pelgrims en zieken gesticht. Helaas ľ want wat kan bewonderenswaardiger zijn? ľ werd de orde in 1587 weer opgeheven. Een snelle opsomming van architectuur e.d.: het Ospedale del Ceppo, een ziekenhuis uit de 13e eeuw met latere, inmiddels wereldberoemde majolicaversierselen, het Palazzo dei Vescovi, het oude bisschoppelijke paleis uit de 14e eeuw met een zgn. ôarcheologische leerwegö die u brengt tot de oude sporen van de bouw tot maar liefst 2000 jaar terug, en de Pieve Santĺ Andrea met een prachtige kansel en scŔnes uit het Evangelie. Ook kunt u hier wel aardig winkelen, bijv. bij de Arte del Cicoccolato Roberto Catinari, waar u volgens velen de beste handgemaakte bonbons ter wereld kunt kopen. Ieder tweede weekend van de maand, behalve in juli en augustus, is er een drukbezochte antiekmarkt in de buurt van het station, de zgn. Mercato dellĺ Antiquariato, in de Viale Pacinotti.

Dit splinternieuwe complex, gelegen in de provincie Pistoia, ligt niet ver van Florence, Lucca en Pisa en op korte afstand van het dorp Vinci, de geboorteplaats van Leonardo da Vinci. Vlakbij, in Padule di Fucecchio, bevindt zich het grootste moeras van het Italiaanse binnenland. De rijke flora en fauna maken van dit gebied een natuurparadijs, waar je niet alleen de Koningsvaren, en waterlelies kunt vinden en reigers observeren, maar ook tijdelijke bezoekers zoals kraanvogels en zwarte ooievaars.

Beschrijving complex:
Incanto Toscano is een boerderij omringd door zes hectare grond. Een gedeelte wordt benut voor de graan- en fruitteelt, terwijl het overige deel is overgelaten aan de natuur. Het terrein wordt doorkruist door een beek, waarlangs u kunt wandelen, joggen, fietsen of paardrijden, of gewoon lekker relaxenůů.

Incanto Toscano is een complex in Toscaanse stijl. Bij de renovatie van deze oude boerderij zijn er natuurlijke materialen gebruikt en veel energie besparende maatregelen getroffen. De stijlvolle antieke meubels zijn door vaklieden gerestaureerd en de moderne meubels zijn allemaal ôMade in Italyö. Kortom, Incanto Toscano is een uitstekende mix van Toscaanse traditie, moderne faciliteiten en comfort.

Incanto Toscano bestaat uit 2 naast elkaar gelegen gebouwen met in totaal 7 appartementen, die allemaal verschillend zijn van kleur, thema, inrichting en oppervlakte. Elk appartement is tot in details verzorgd. Er is een klein zwembad op het terrein.

Faciliteiten:
Parkeerruimte, gemeenschappelijk gebruik zwembad (bovengronds!), gratis WIFI, satelliet tv, airco, koffiezetapparaat, oven, 4 kookplaten, koelkast/vriezer, baby bedje en kinderstoel op verzoek, magnetron in enkele appartementen (op verzoek is er een magnetron beschikbaar), wasruimte met wasmachine en strijkbenodigdheden, haardroger op verzoek. Olio en Loto zijn voorzien van een afwasmachine.

Indeling appartementen:
Olio (100 m2, 5 pers.:)
Begane grond en 1e verdieping:Het appartement is geschikt voor 5 personen en bestaat uit twee verdiepingen. De warme kleuren van de inrichting doen denken aan olijfolie die net geperst is volgens de oude methode. De open vide heeft 3 1-pers. bedden, een klein toilet en een relax zone en biedt bovendien een prachtig uitzicht op het Toscaanse platteland. Op de begane grond vindt u de woonkamer met keukenhoek en sofa, een badkamer met douche en een 2-pers. slaapkamer. In de loggia (18 m2) is het heerlijk lezen en genieten van maaltijden buiten.
Loto (75 m2, 4 pers.):
Eerste verdieping (20 treden): de lotus (of kaki) is de boom van de zeven deugden en symbool voor de herfst. Vanuit dit appartement op de eerste verdieping kan men deze fruitboom bewonderen. Het interieur heeft de tinten van de vrucht en er is plaats voor 4 personen. Het bestaat uit een ruime woonkamer met keukenhoek en zitbank, een badkamer met douche, een 2-pers. slaapkamer met hemelbed en een kamer met 2 bedden. Het appartement is bereikbaar via een buitentrap met loggia. Tafel en stoelen in de tuin.
Viola (63 m2, 4 pers.):
Begane grond: dit appartement heeft de kleur van deze bloem en het kan 4 personen herbergen. Het bestaat uit een woonkamer met keukenhoek (er is geen zitbank maar een houten klepbankje), badkamer met ligbad met whirlpool, een 2-pers. slaapkamer en een kamer met twee bedden (niet naast elkaar geplaatst). Terras met tafel en stoelen in de tuin.
Grano (65 m2, 4 pers.):
Begane grond: de warme kleur van het graan kenmerkt dit appartement; er zijn geen drempels. Het is geschikt voor 4 personen en bestaat uit een ruime woonkamer met keukenhoek en zitbank, een badkamer met douche, een badkamer voor mindervaliden, een 2-pers. slaapkamer en een kamer met 2 bedden (niet naast elkaar geplaatst). Het terras biedt een wijds uitzicht over het Toscaanse platteland.
Giuggiola (47 m2, 2 + 2 pers.):
Begane grond: de kleur van deze vrucht vindt u terug in dit appartement voor 2 + 2 personen. De inrichting bestaat uit een woonkamer met keukenhoek en een 2-pers. sofabed, badkamer met douche, en een 2-pers. slaapkamer. Tafel en stoelen in de tuin.
Farfalle (65 m2, 4 pers.):
Eerste verdieping: De veelkleurigheid van de farfalle (vlinders) hebben tot de inrichting van dit appartement ge´nspireerd. Er is plaats voor 4 personen en het bestaat uit een ruime woonkamer met keukenhoek, een badkamer met douche, een 2-pers. slaapkamer en een kamer met 2 bedden (niet als 1 bed op te maken). Het appartement is bereikbaar via een buitentrap. Tafel en stoelen in de tuin.
Libellula (47 m2, 2 + 2 pers.):
Eerste verdieping: dit appartement heeft de kleuren en de lichtvoetigheid van de libelle. Er is plaats voor 2 + 2 personen en het heeft een woonkamer met keukenhoek, een badkamer met douche, een 2-pers. slaapkamer en een sofabed voor 2 personen in de woonruimte. Het appartement is bereikbaar via een buitentrap. Tafel en stoelen in de tuin.

Mogelijkheden voor sport/excursies:
U kunt hier wandelen, fietsen en golfen. Verder zijn er veel thermale baden in de omgeving, zoals bijv. Monsummano Terme, een Middeleeuws stadje met een zeer bekend natuurlijk stoombad. De Grotta Giusto daalt 300 m diep in de berg in en hoe verder men in de warmwatergrot komt, des te warmer het wordt; een ideale therapie voor mensen met reuma, ziekten van de luchtwegen en stofwisselingsziekten. En dan Montecatini Terme; het meest chique kuuroord van Toscane wordt gekenmerkt door een verfijnde architectuur qua hotels. Rond de twintiger jaren van de 20ste eeuw was deze plaats een internationaal ontmoetingsoord, vooral voor de grote artiesten. Tip: in de tijd dat geld geen rol speelde was het Ristorante Enoteca da Giovanni al bekend, en de prijzen zijn niet noemenswaardig omlaag gegaan. Tel.: 057271695, maandags gesloten. Via Garibaldi 25.
Ook is er een golfbaan (18 holes) in Montecatini, die aan alle verwachtingen van golfers voldoet. Tevens is er vlakbij Viareggio een golfbaan. Er zijn mogelijkheden te over voor het maken van interessante excursies. Over Florence hoeven we niet uit te weiden. Dit ôopenlucht museumö is een must. Dit geldt eveneens voor de stad Lucca. Leuke uitstapjes voor kinderen: Het Park van Pinocchio in Collodi, het Parco Preistorico (dinosauruspark) in Peccioli, het Green Park in Calcinaia met een meer met waterfietsen en een amusementspark voor kinderen, de dierentuin in Pistoia (35 km) en het Aquapark in Cecina. Voor wat oudere kinderen ľ plus hun ouders - is het museum van Leonardo Da Vinci in het Castello Guidi in Vinci interessant. U treft maquettes aan van uitvindingen van deze wellicht grootste geest ooit. Ook de stranden van de Versilia liggen ôom de hoekö. Het stadje Pietrasanta is een geweldige tip voor een dagje uit. Deze plaats is op dit moment ôthe place to beö! En dan is het ook nog mogelijk om de 5 plaatsjes van Cinque Terre te bezoeken. U kunt per boot of met de trein. Een absolute aanrader!! Bij boeking ontvangt u uitgebreide informatie evenals een reisgids.

Afstanden: (aantal km. bij benadering)
Siena 90, strand (Viareggio) 62, Florence 55, Florence luchthaven 50, Pisa luchthaven 50, Lucca 41, Pistoia 23, Collodi 23, Montecatini Terme 13, Vinci 9, Padule di Fucecchio 1.

Snake in Paradise: Incanto Toscano is een prachtig complex waar men veel werk maakt van energiebesparende maatrelen; het grote nadeel is echter dat het complex is gelegen aan een doorgaande weg met veel verkeer. Ook staat er vlakbij een molen waar graan wordt verwerkt; deze veroorzaakt minimale geluidhinder.

playvorigeeerstevolgendeplaystopplay

1 (34)

 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO
 INCANTO TOSCANO INCANTO TOSCANO

FarfalleFarfalle

Farfalle

Farfalle

FarfalleGiuggiola

Farfalle

Giuggiola

GiuggiolaGiuggiola

Giuggiola

Giuggiola

GiuggiolaGrano

Giuggiola

Grano

GranoGrano

Grano

Grano

GranoGrano

Grano

Grano

LibellulaLibellula

Libellula

Libellula

LibellulaLibellula

Libellula

Libellula

LibellulaLoto

Libellula

Loto

LotoLoto

Loto

Loto

LotoLoto

Loto

Loto

OlivoOlivo

Olivo

Olivo

OlivoOlivo

Olivo

Olivo

ViolaViola

Viola

Viola

ViolaViola

Viola

Viola

 INCANTO TOSCANO

Faciliteiten

 • airco
 • haardroger
 • internet
 • kinderbedje
 • kinderstoel
 • koffiezetapparaat
 • magnetron
 • parkeerruimte
 • tafel en stoelen buiten
 • tuin
 • verwarming
 • zwembad (gemeenschappelijk gebruik)

Aantal pers.

Laagseizoen

Middenseizoen

Hoogseizoen

7/1 - 26/5
9/9 - 29/10
6/11 - 5/12
9/12 - 22/12

1/1 - 6/1
27/5 - 6/7
18/8 - 8/9
30/10 - 5/11
6/12 - 8/12
23/12 - 6/1/2020

7/7 - 18/8

Huurprijs p/w App. Olio

5

665

840

1225

App. Loto

4

539

721

1106

App. Viola

4

469

595

896

App. Grano

4

539

721

1106

App. Giuggiola

2 + 2

434

553

840

App. Farfalle

4

539

721

1106

Libellula

2 + 2

434

553

840

De prijzen staan vermeld in Euro's
Voor andere periodes dan hierboven vermeld zijn prijzen op aanvraag beschikbaar

Bijzonderheden:

Minimale huurperiode 7 overnachtingen, van zaterdag tot zaterdag. In alle seizoenen zijn andere periodes mogelijk; prijzen op aanvragen beschikbaar


Inbegrepen in de huurprijs: de kosten voor water, gas, elektriciteit en het gebruik van bed- bad- en keukenlinnen, waarbij wordt uitgegaan van wekelijkse wisseling, en een welkomstgeschenk. Tevens zijn de kosten voor verwarming en air conditioning inbegrepen


Niet inbegrepen in de huurprijs: toeristenbelasting en de kosten voor de eindschoonmaak t.b.v. Ç 30,00 per appartement. Deze kosten dienen voor vertrek ter plaatse te worden afgerekend


Waarborgsom: credit card


Check-in op de dag van aankomst tussen 16.30 en 19.30 uur. U dient het appartement op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten


Het zwembad (7,4 x 4,25 m, diepte 90 cm) is geopend van 1/4 - 30/9, echter afhankelijk van de weersomstandigheden


Huisdieren zijn niet toegestaan


Openbaar vervoer: bushalte naar Montecatini vlakbij


Er wordt uitstekend Engels gesproken


Extra services (op verzoek en tegen extra kosten): extra wisseling bedlinnen Ç 7,00 p.p. 2-pers. bed en Ç 5,00 1-pers. bed., extra set handdoeken Ç 6,00 p.p.

Uw favorieten

reserverenPDF brochureUw ervaring

Disclaimer